heavy

QUI SOM


Angelo & Friends és un restaurant de Angelo Escaldes. El local,  situat  al  carrer  Maria Pla 13, a Andorra la Vella, ha  estat  decorat  per Sonia Bermúdez,  seguint  una  imatge  urbana actualespectacular,  amb els colors  verd, blau i rosa  com  a  protagonistes.


La nostra carta està formada per plats nous i sorprenents on no hi falta la pizza, considerada la millor d’Andorra. Trobem des de coques casolanes fins a hamburgueses amb carn de bou, passant per diferents amanides, plats de pasta, ous estrellats, aletes de pollastre, croquetes o patates. Entre setmana i al migdia està disponible la nova Fórmula Friends.


A Angelo & Friends s’hi poden realitzar sopars de grup (amb reserva de 6 fins a 40 persones). Al local disposem de 22 taules i una capacitat màxima de 100 persones i un segon pis equipat on gaudir d’una estada agradable. A Angelo & Friends tenim un servei de cafeteria i un servei a domicili: Angelo Express.


PROCÈS CREAUTIU DEL LOCAL


L’artista Sònia Bermúdez i el seu equip han estat els encarregats de realitzar la decoració del local de Angelo & Friends. Aquest cop l’artista ha creat una dinamització urbana de l’espai, amb els colors rosa, verd i blau com a principals protagonistes. En aquest vídeo es pot veure el procés de creació dels grafitis, de tema urbà:

Vols fer un a reserva?